Lydoptagelse af installationen

Lydene der blev afspillet bestod af optagelser fra stedet, manipuleret med effekter og redigeret til et 14 minutters forløb, der fortsatte i et loop. I løbet af de 14 minutter blev der fokuseret på henholdsvis ovenrummet hvor flyene dominerer, det omgivende byrum hvor man kan høre ekkoene nede fra gaderne, den menneskelige brug af tagterrassen og Østergros taghave, og den ellers både usynlige og uhørbare mængde af data, WiFi- og telekommunikation der flyver gennem rummet omkring én i den moderne storby. De afspillede lyde blendede ind og ud af de naturlige omgivelser, og blev akkompagneret af de evigt varierende lyde fra den levende by.

Her kan man høre en optagelse af installationen hvor bl.a. vind, helikoptere og motorcykler spiller naturligt med:


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s